În data de 6 noiembrie 2019, ora 14:30, în sala de conferințe a PCBE (clădirea nouă a Facultatii de Biologie), Splaiul Independenței 91-95, vă invităm la un seminar de prezentare a burselor pentru cercetare ale Fundației germane Alexander von Humboldt în cadrul ICUB (Institutul de Cercetare al Universitatii din Bucuresti). Programele Fundației Alexander von Humboldt se adresează doctoranzilor și tinerilor colegi pentru burse postdoc (până în 4 ani de la sustinerea tezei de doctorat), profesorilor și cercetătorilor cu experiență (până în 12 ani de la susținerea tezei). Candidatura pentru bursa de cercetare Humboldt se face online, fără termene-limită, și nu are cote de țară ori de disciplină. Limba stagiului de cercetare este germana sau engleza.

On November the 6th, 2019, at 14:30, in the PCBE conference room of the new building of the Faculty of Biology (Splaiul Independentei 91-95), ICUB (the Research Institute of the University of Bucharest) hosts a presentation of the Alexander von Humboldt-fellowships for postdoctoral and experienced researchers. The programmes address postdocs up to 4 years after completion of their doctoral studies and experienced researchers up to 12 years after completion of their doctorate. Scientists may apply to the Alexander von Humboldt Foundation online. There are no submission deadlines for the application. Candidates from natural sciences should have good knowledge of German or English. Miercuri, 9 octombrie 2019, ora 14:00, în Aula Mare, Facultatea de Drept, Universitatea din București are loc Deschiderea Anului Universitar pentru doctoranzi  Anunț de selecție al grupului țintă în cadrul proiectului ,,Excelență în cercetarea interdisciplinară doctorală și postdoctorală, alternative de carieră prin inițiativa antreprenorială (EXCIA)”-pentru programul doctoral-Anunț de selecție al grupului țintă în cadrul proiectului ,,Excelență în cercetarea interdisciplinară doctorală și postdoctorală, alternative de carieră prin inițiativa antreprenorială (EXCIA)”-pentru programul postdoctoral-Vă informăm că în perioada 24-26 ianuarie 2019 se organizează un workshop cu tematica 

 

 Aplicații în statistică și R,

prin intermediul căruia Universitatea din București vine în sprijinul tinerilor cercetători și al doctoranzilor care desfășoară activități de cercetare experimentală și de prelucrare a datelor în diverse domenii. 

Prelegerile și discuțiile din cadrul workshopului se vor desfășura la Stațiunea Zoologică Sinaia a Universității din București, iar costurile de cazare și masă vor fi suportate de ICUB. 

Locurile disponibile sunt limitate, acestea urmând a fi alocate în ordinea solicitărilor de înscriere trimise pe adresa de email a Alinei Tigău  (alina.tigau@lls.unibuc.ro)

Aplicații în statistică și R este cel de-al doilea eveniment dintr-o serie de cursuri și workshopuri pe care ICUB își propune să le organizeze cu regularitate pe durata acestui an academic. Mai multe detalii privind programul cursurilor și temele abordate pot fi accesate aici: 

http://icub.unibuc.ro/index.php/component/jevents/eventdetail/1127/49%7C50%7C51%7C52%7C63/introduction-to-r-and-statistics?Itemid=1