I: Este masteratul de Neurobiolgie recunoscut de ORDINUL BIOCHIMISTILOR, BIOLOGILOR SI CHIMISTILOR IN SISTEMUL SANITAR (OBBCSSR)?

 

R: Avizul OBBCSSR in vederea obtinerii Autorizatiei de libera practica pentru exercitarea profesiunilor de biolog/biochimist/chimist este eliberat absolventilor programului de Master Neurobiologie care lucreaza in domeniul neurobiologiei (document)

 

I: Se poate elibereaza avizul OBBCSSR in vederea obtinerii Autorizatiei de libera practica si pentru absolventii programului de Neurobiologe care doresc sa lucreze si in alte compartimente ale laboratorului medical (biochimie medicala, hematologie, imunologie, microbiologie, genetica, biologie moleculara, toxicologie)?

 

R: Da, biologii, chimiştii şi biochimiştii absolventi ai masteratului de Neurobiolgie pot obtine Autorizatia de libera si pentru alte specilizari. Absolventii masteratului de Neurobiologie primesc o adeverinta (model este aici…) care compleaza dosarul profesional depus la OBBCSSR.

 

I: Sunt autorul/autoarea unei lucrari de diploma/dizertiatie/doctorat/articol stiintific/comunicari stiintifice, pot sa prezint aceasta la proba orala in locul lucrarii de licenta?

 

R: Da, puteti prezenta o alta lucrare la care sunteti autor/coautor.