Facultatea de Biologie - Universitatea Bucuresti

Splaiul Independentei 91-95

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele

Sesiunea Stiintifica Studenteasca - Editia 2017

Email Imprimare PDF

In zilele de 2 si 3 iunie 2017 se va organiza Sesiunea Stiitifica Studenteasca a Facultatii de Biologie, editia 2017. Studentii din ciclurile de licenta, master si doctorat interesati sunt invitati sa trimita rezumatele pana la data de 16 mai 2017.

             Rezumatele vor fi trimise la Prof Dr. Marieta Costache ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ) si Drd. Mirela Serban ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

            Rezumatele vor fi publicate intr-un volum de rezumate la Editura Universitatii din Bucuresti. Fiecare participant la sesiune va primi un exemplat al acestui volum. Matrita rezumatului se poate accesa la acest link....

            Lucrarile se vor organiza pe trei sectiuni si se vor fi prezentate in fata unui juriu format din cadre didactice. Cele mai bune lucrari din fiecare sectiune vor fi premiate.

            Avem rugamintea ca profesorii coordonatori ai lucrarilor de licenta, dizertatie master si tezelor de doctorat sa informeze studentii si sa se implice activ in aceasta activitate.

            Va multumim anticipat pentru participare.

 

 

                                                                                   Prof. Dr. Marieta Costache