Programul se adreseaza absolventilor unei institutii de invatamant superior, nivel de licenta sau master apartinand domeniilor: biochimie, biologie, chimie, biochimie tehnologica, biotehnologie, medicina umana si veterinara, zootehnie, farmacie, chimie alimentara, ecologie si protectia mediului, bioinginerie, controlul si expertiza produselor agroalimentare si fizica medicala.

Programul se va desfasura pe parcursul a 40 saptamanii, in 2 semestre, in regim cu taxa, valoarea fiind de 2500 lei/participant, pentru un numar de 25 de locuri. In situatia in care locurile nu se vor ocupa, valoarea taxei va fi recalculata. Cursurile, seminariile si lucrarile practice se vor desfasura in weekend (vinerea dupa-amiaza si sambata).

Informatii despre cursurile, seminariile si lucrarile practice care se vor desfasura in cadrul programului, gasiti in planul de invatamant  afisat pe site. Cursantii, in urma promovarii examenelor, vor obtine Diploma de studii postuniversitare, eliberata de Universitatea din Bucuresti. Cei interesati sunt rugati sa completeze fisa de intentie de pe site si sa o transmita la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.pana la data de 31.07.2017.

Persoana de contact : Mirela Serban, tel. 0731 700 433,

 e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.